Olet täällä

Tooler ja Tooler Heavy reseptit rikkatorjuntaan

Tooler on yksi Suomen suosituimmista rikkatorjunnan pienannosaineista. Eikä syyttä: se on kustannustehokas ratkaisu leveälehtisten rikkojen torjuntaan. Sillä saadaan erinomaista tehoa esimerkiksi mataraan ja saunakukkaan sekä muihin leveälehtisiin. Lisäksi se on joustava ja helppo käyttää, koska se sekoittuu hyvin monien muiden valmisteiden kanssa, kuten hukkakaura-aineiden kanssa. Se toimii luotettavasti aina +5 °C:n lämpötiloista asti. Kevätviljoilla normaali annos on 50g/ha. Se toimii luotettavasti myös pienemmillä vesimäärillä, joilla voidaan lisätä ruiskutuskapasiteettia.

Tooler Heavy on puolestaan 2 tehoaineen seoksena todella tehokas pahamaineisiin rikkoihin, kuten mataraan ja saunakukkaan, niiden ollessa isompiakin ja tietenkin myös savikkaan, vesiheinään, pillikkeeseen, peippiin, tatarlajeihin, lemmikkiin, linnunkaaliin, ruiskaunokkiin ja ristikukkaisiin rikkakasveihin. Säällä on vähän vaikutusta tuotteen tehoon ja se tehoaa erinomaisesti pienillä vesimäärillä. Normaali annos on 50g/ha kevätviljoilla ja 70g/ha syysviljoilla, 3-lehtiasteelta aina lippulehdelle.

Tehoa ongelmarikkakasveihin (valvatti, ohdake) saadaan helposti tankkiseoksilla. Lisäksi tankkiseoksia eritavalla vaikuttavien tehoaineiden kanssa on syytä käyttää resistenssin hallinnan näkökulmasta osana rikkaruiskutuksissa. Katso tehokkaat reseptit:

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä