Olet täällä

Witraktorin kasvinsuojeluaineiden aluevarastot palvelevat sesongin aikana

Kasvukausi on pääsemässä vähitellen täyteen vauhtiin. Wihurilla on panostettu ruiskutussesonkiin varaamalla laadukkaita kasvinsuojeluaineita yleisimpien viljelykasvien kaikkiin tarpeisiin. Jos unohdit tehdä ennakkotilauksen, niin ei hätää, sillä Wihurilta saat aineet vielä edulliseen ennakkohintaan!

Vantaalla sijaitseva keskusvarasto palvelee nopeasti kauempanakin asuvia asiakkaita, ja kuusi alueellista noutovarastoa helpottavat tarvittaessa lähialueiden viljelijöitä. Aluevarastot sijaitsevat omissa Witraktorin toimipaikoissa Liedossa, Kouvolassa ja Riihimäellä. Näiden lisäksi kasvinsuojeluaineita voi noutaa Salon, Porin ja Porvoon noutovarastoista. Kaikista noudoista on kuitenkin sovittava paikallisen maataloustarvikekaupan myyjän kanssa etukäteen!

Kasvinsuojeluaineet muodostavat valikoimaltaan maataloustarvikekaupan laajimman tuoteryhmän, jotka ostetaan suoraan alan merkittävimmiltä valmistajilta. Valikoimista löytyvät mm. tutut Ratio SX 50, Foxtrot ja Avaunt -valmisteet.

Nopeimmille Ratio SX -rikkakasvin torjunta-aineen ostajille lahjoitamme laadukkaan digivaa’an!

Katso täältä Witraktorin maataloustarvikemyyjien yhteystiedot

Kommentit

Samankaltaista sisältöä