Maantasalla -podcastimme toinen tuotantokausi starttaa nyt!

Farmit.netin ja Mediafarmin tuottama maa- ja metsätalouden ammatilaisille suunnattu Maantasalla podcast jatkuu nyt toisella tuotantokaudella.

Farmit.netin ja Mediafarmin tuottama maa- ja metsätalouden ammatilaisille suunnattu Maantasalla podcast jatkuu nyt toisella tuotantokaudella.

Aikaisempia jaksoja on julkaistu jo 11 kappaletta ja ne voit kuunnella tästä. Jaksot ovat reilun puolen tunnin mittaisia ja niissä käsitellään kattavasti eri aihealueita liittyen esimerkiksi lajikkeisiin, lannoitukseen, kasvinsuojeluun, täsmäviljelyyn ja niin edelleen. Jokaisessa jaksossa eri yritysten edustajat vieraineen keskustelevat rennolla meiningillä ja juontajana ohjelmassa toimii Oskari Virtanen.

Uusi tuotantokausi käyntiin kalkituksella

Toinen tuotantokausi aloitetaan aina ajankohtaisella kalkitusaiheella, kun Nordkalkin "kalkkikapteenit" Jan Drugge ja Mika Erkkilä pohtivat tilannetta kasvukauden 2022 kynnyksellä. Onko kalkin hinta noussut maailmanmarkkinahintojen mukana? Kannattaako levittää aina saman verran kuin naapuri?

Kuuntele uusin, "Kalkkilaivan kapteenit linjoilla" -jakso ja kerro meille mitä mieltä olit? Mikäli sinulla on ideoita tai aiheita uusiksi jaksoiksi, niin niitäkin saa laittaa tulemaan.

Lisää Maantasalla podcastin sometilit seurantaan:


Toki myös perinteistä sähköpostia saa laittaa osoitteeseen: [email protected]

Ei muuta kuin luurit korville ja nauttimaan – voit samalla myös oppia jotain!

Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja