Olet täällä

Urakoitsija, menestys syntyy yhteistyöhalusta

”Mitähän teille saisi olla?”. Mukava kysymys, joka osoittaa, että myyjä on kiinnostunut sinusta. Hyvä myyjä pystyy tunnistamaan tarpeesi ja luo sinulle tunteen, että hän oikeasti haluaa sinun menestyvän ja onnistuvan. Parhaimmillaan myyjä onnistuu muutamassa minuutissa luomaan sellaisen ilmapiirin, että tunnet, että hän on ystäväsi, joka on juuri tässä nyt auttamassa sinua menestykseen. Eikä hän jätä sinua pulaan, hän auttaa sinua seuraavallakin kerralla. Hän huomioi toiveesi ja muistaa sinut. Sinusta tulee sitoutunut asiakas ja myyjästä menestynyt myyjä.

Yhteistyöhalu on piirre, joka yhdistää menestyviä myyjiä, yrittäjiä, urakoitsijoita ja jopa työntekijöitä. Yhteistyöhalu ilmenee aitona kiinnostuksena toisen ihmisen tarpeista ja kyvykkyytenä täyttää noita tarpeita. Me kaikki haluamme menestyä. Kun olet kiinnostunut asiakkaasi menestyksestä ja onnistumisesta, menestyt myös itse. Toki kiinnostuksen täytyy toteutua myös teoissa ja ilmentyä työn laadussa, eli kyvykkyytenä täyttää asiakkaan tarpeet toivotulla tavalla. Siinä se on, menestyksen resepti.

Rehunkorjuu-urakoitsija, tunnetko sinä asiakkaasi tarpeet? Tiesitkö, että säilörehun laatu on yksi kotieläintiloja eniten kiinnostavista koulutusaiheista? Kiinnostaahan säilörehun laatu myös sinua? Tiedätkö, mitä hyvä säilörehu on ja miten se vaikuttaa kotieläintilan taloudessa? Huippulaatuinen säilörehu on se, mitä kotieläintila tarvitsee. Osaatko sinä tehdä huippulaatua?

AIV-tiimi on mukana järjestämässä tänäkin vuonna urakoitsijoille Artturi-säilörehupäiviä. Haluamme helpottaa kotieläintilojen ja urakoitsijoiden välistä vuoropuhelua tuomalla rehunlaatuun liittyvää osaamista helposti myös urakoitsijoiden saataville. Kun tunnet laatuvaatimukset, niin olet tietoinen odotuksista, joita kotieläintiloilla on. Menestys luodaan yhdessä!

 

Urakoitsijoiden ARTTURI-säilörehupäivät
17.-18.2.2016 Vaasa

Lue lisää: www.AIV.fi

 

Kommentit