Olet täällä

Farmit.net:in vuoden kävijäennätykset rikki

Kasvukausi on kiireisimmillään ja farmit.net on matkassa mukana. Se näkyy myös kävijämäärissä. Viimeisen kuukauden aikana yli 65 000 eri kävijää löysi tiensä farmit.net:in sivuille. Tämä pesee reilusti vuoden takaiset kävijäennätykset.

Erityisesti Farmitin maatalouteen räätälöity sääpalvelu on monella ahkerassa käytössä. FarmitSäästä voi seurata mikä yö on paras ruiskutusyö, milloin kylvää syysviljat tai mikä on päivän lämpösummakertymä?

Farmit löytyy myös pelloilta ja traktoreista. Reilu kolmannes vierailee farmit.net:issä myös joko kännykällä tai tabletilla.  Näin voi varmistaa heti pellolla mitä tehdä esim. kaalikoille tai pahkahomeelle, jos niitä esiintyy rapsikasvustossa.

Ota jatkossakin farmit.net:istä kaikki hyöty irti! Hyvää kesää!

Terveisin,
Farmitin Väki

PS. Nähdään reilun viikon päästä OKRAssa!

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä