Olet täällä

Lähde tuottamaan maailman parasta kuminaa!

Nyt on oivallinen hetki ottaa taas kumina mietintään viljelysuunnitelmia laadittaessa. Teemme uusia sopimuksia kaudelle 2019 / 2020 juuri nyt.

Tekemällä kuminan viljelysopimuksen kanssamme saat Trans Farmista luotettavan kumppanin, jonka kanssa tuotat maailman parasta kuminaa. Neuvomme, opastamme ja olemme aina tavoitettavissa. Tehokkaan myyntityömme tuloksena kuminat eivät jää tuottajan laariin vaan niille löytyy aina ostaja.

Pääset tilaamaan sopimuksen tästä »  Paluupostissa toimitamme linkin sopimuslomakkeelle.

Toimipaikkamme on Riihimäellä, sopimustuottajia on ympäri Suomen. Kuminan voi toimittaa meille irtotavarana tai suursäkeissä. Kuminan voi tuoda tehtaalle omalla kyydillä tai tilata kuljetuksen kauttamme.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä