Olet täällä

Syysöljykasvit – hyödynnä mahdollisuutesi ja osallistu koulutukseen!

Tänä vuonna syysöljykasvit ovat menestyneet erinomaisesti ja myös mahdollisuudet syysöljykasvien kylvöön vaikuttavat lupaavilta. Tartu siis tilaisuuteen ja kylvä tänä vuonna syysöljykasveja. Osallistu koulutustilaisuuteen, jossa saat lisätietoa aiheesta. Tee viljelysopimus ja hyödynnä syysöljykasvien viljelypaketti!

Koulutustilaisuus

Syysöljykasvit – hyödynnä mahdollisuutesi! -koulutustilaisuudessa pureudutaan syysöljykasvien viljelyyn ja tuodaan esille uusia mahdollisuuksia. Tilaisuus järjestetään etäyhteyksin torstaina 8.7. klo 13–14:30.

Koulutus tarjoaa parhaat vinkit syysöljykasvien viljelyyn. Ohjelmassa tutustutaan syysöljykasvikasvuston perustamisen edellytyksiin ja käydään läpi syysöljykasvien viljelytoimenpiteet. Esittelemme myös syysöljykasvien lajikevalikoimamme. Lisäksi tilaisuudessa julkaistaan uusi viljelypaketti, jonka tarjoamme viljelysopimuksen tekeville viljelijöille ja joka sisältää tarvittavat viljelytarvikkeet.

Tilaisuudessa puhujina ovat Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijat. Koulutuksen aikana voit myös esittää kysymyksiä puhujille.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Liity koulutukseen suoraan tästä linkistä: bit.ly/syysoljykasvit2021

Kommentit

Samankaltaista sisältöä