Olet täällä

Enemmän valkuaista vehnään Yara Typpiliuoksella

Tilaa Yara Typpiliuos nyt

Varaudu kasvukauden lisälannoituksiin tilaamalla Yara Typpiliuos 390.  Irtotuotteen toimitukset viljelijän omiin astioihin hoidetaan kesäkuussa ja pakattujen  tuotteiden (200 l ja 1000 l kontti) toimitukset alkavat huhti - toukokuussa.

Yara Typpiliuos sopii viljojen ja öljykasvien kasvukauden aikaiseen lisätyppilannoitukseen sekä puutarha- ja juurikasvien kastelu- ja lehtilannoitukseen. Yksi litra Yara Typpiliuosta sisältää 390 g typpeä. Käyttömäärä: 10-50 l/ha levitystavasta riippuen. Huomioi myös vesimäärä levitystavasta riippuen, lannoitesuuttimilla voidaan käyttää väkevämpiä liuoksia.

Viljoille suositus viuhkasuuttimilla Yara Typpiliuosta, 30 l + YaraVita THIOTRAC, 5 l + 200 l vettä. Jos seokseen lisätään kasvinsuojeluaineita Yara Typpiliuoksen määrä saa olla enintään 18 l + 200 l vettä. Tarkasta aina seoksen sopivuus. Tutustu vehnän lannoituskokeisiin.

Uudet ympäristökorvausjärjestelmän taulukot.

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä