Olet täällä

Lannoitteiden hintamielikuva ei vastaa todellisuutta

Lannoitteiden hintamielikuva ei vastaa todellisuutta

Koska Yaran lannoitehintoja ei ole viimeaikoina julkaistu, ei myöskään oikea hintainformaatio ole tavoittanut viljelijöitä. Tämän osoitti viljelijöiden vastaukset Kone-Agriassa, kun kysyimme Yaran lannoitesäkin hintaa. Lähes poikkeuksetta hintamielikuva oli liian korkea. Hintatasosta yllättyneet viljelijät toivoivat hintojen avoimempaa tiedottamista, jotta päätökset eri lannoitevaihtoehtojen osalta osattaisiin tehdä oikein perustein.

Tästä syystä Viljelijän Berner on päättänyt julkaista Maaseudun Tulevaisuudessa ja omilla verkkosivuillaan hintatietoja lannoitteista. Julkaisemme yleisimpien Yaran sekä Bernerin GreenCare Pro -lannoitelajien hinnat. Muista lannoitteista saat hintatiedot kysyessäsi tarjousta asiantuntijoiltamme.

Julkaistut hinnat ovat julkaisuhetken hintoja eräkoosta riippumatta. Suurissa erissä hankittuina lannoitteet ovat edullisempia kuin pienissä toimituksissa. Hintoihin lisätään aina arvonlisävero 24 % sekä rahti.

Hinnat ovat nähtävissä Viljelijän Bernerin verkkokaupassa.

Kysy lannoitetarjous oman alueesi Viljelijän Bernerin myyjältä tai tee tarjouspyyntö verkkokaupassa.

Viljelijän Berner

Kommentit

Samankaltaista sisältöä