Olet täällä

Tiesitkö, että Xpro-teknologia auttaa kasvia yhteyttämään kuivissakin oloissa?

Edellisinä kesinä meillä on ollut paikoin hyvinkin kuivia ajanjaksoja, jolloin erityisesti ohrat ovat kärsineet vedenpuutteesta. Ilmasto muuttuu ja äärimmäisten sääilmiöiden, niin kuivuuden kuin märkyyden, esiintyminen lisääntyy. Kuivissa ja stressaavissa olosuhteissa kasvin yhteyttämisteho laskee radikaalisti ja tämä näkyy sadon menetyksenä.

Bayerin Xpro-tautiaineet sisältävät SDHI-tehoaine biksafeenia, jolla on kyky edistää yhteyttämistä kuivissakin oloissa. Yhteyttämisaktiivisuus Xpro-aineella on ollut suurempi kuin perinteisellä strobiluriini-triatsoli-yhdisteellä. Käsittelemättömään verrattuna kasvin kasvu kuivissa oloissa on ollut merkitsevästi parempi biksaafenilla ja tämä on konkretisoitunut suurikokoisempana lippulehtenä, suurempana jyvälukuna ja jyväkokona.

Ascra Xpro sisältää biksafeenin lisäksi toista SDHI-ryhmään kuuluvaa tehoaine fluopyraamia. Molemmat edistävät kasvin kasvua ja suojaavat pitkään kasvitaudeilta. Ascra Xpro on ViljelijänBernerin myynnissä.

Katso video, kuinka biksafeeni parantaa yhteyttämistä.

1 = Ruiskuttamaton 2 = Xpro-käsitelty

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä