Olet täällä

Vielä ehdit kylvösiemenkaupoille

Vielä ehdit tilata Avenalta CordeliaBOR-rypsin ja CampinoBOR ja TrapperBOR-rapsien peitatut kylvösiemenet kevään kylvöille.

Öljykasvien kylvösiemenkauppa on käynyt vilkkaana

Rypsin ja rapsin viljely on tänä keväänä kiinnostanut ja kylvösiemeniä on kysytty viime vuotta enemmän.

Avenan valikoimasta löytyy tällä hetkellä CordeliaBOR-rypsin ja CampinoBOR ja TrapperBOR-rapsien peitatut kylvösiemenet. Valikoimastamme löytyy Cordeliaa peitattuna Cruiser- sekä Elado-peittausaineilla. Cruiser-peittausaineen käyttö on sallittu myös pohjavesialueilla. Rapsilajikkeet on peitattu Eladolla. Saimme tälle keväälle poikkeusluvan käyttää peitattua siementä ja tämä kannattaa hyödyntää.

Avenan kylvösiemenvalikoimaan kuuluivat tänä keväänä myös uutuuslajikkeet: SynthiaBOR-rypsi ja DragoBOR ja CleopatraBOR-rapsit. Uutuuslajikkeet kiinnostivat ja niiden kylvösiemenet myytiin jo loppuun.

Tee siementilaus pian

Tilaa kylvösiemenet ennakkoon tilauslomakkeella taottamalla yhteyttä ostajiimme, jotka auttavat sinua siemen- ja sopimusasioissa mielellään. Toimitamme siemenet kotiin huhtikuussa ja toimituskulut sisältyvät hintaan.

Ryhdy Avenan sopimusviljelijäksi

Avenan Kirkkonummella sijaitsevan öljynpuristamon tärkein raaka-aine on kotimainen rypsi ja rapsi. Toimita ensi kesän öljykasvisatosi suoraan kotimaan teollisuuteen ja ryhdy Avenan sopimusviljelijäksi. Tarjoamme sopimusviljelijöillemme kylvösiemenet erikoishintaan. Öljykasvinviljelijöillä on mahdollisuus sadon hinnoittelussa hyödyntää split-sopimusta, jossa erän voi hinnoitella halutessaan useammassa erässä (esim. 5 tn). Sopimus hinnoitellaan loppuun viimeistään toimitushetkellä ja toimitushinnaksi tulee kaikkien kiinnitysten painotettu keskiarvo.

Avenan valikoimassa seuraavat kevätrypsi- ja rapsilajikkeet:

RYPSIT

CordeliaBOR

Cordelia on viime vuosina ollut Suomen viljellyin rypsilajike ja tämä satoisa ja viljelyvarma kestosuosikki soveltuu kaikille viljelyvyöhykkeille. Cordelian öljypitoisuus on korkea.

RAPSIT

TrapperBOR

Trapper on erittäin satoisa hybridikevätrapsi, joka aikaisuutensa ansiosta soveltuu viljeltäväksi hieman pohjoisemmillakin rapsinviljelyalueilla. Trapper on viljelyvarma laatulajike.

CampinoBOR

Campino on tuttu ja satoisa populaatiorapsilajike, joka soveltuu viljeltäväksi viljelyvyöyhkkeellä I. Campinon öljypitoisuus on korkea.

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä