Olet täällä

Vielä ehtii hakea puutarhatuotteiden varastointitukea

Varastoitaville puutarhatuotteille voi hakea varastointitukea vielä tämän ja huomisen ajan. Haku päättyy 27. lokakuuta 2017, Maatalousvirasto (Mavi) tiedottaa.

Tukeen oikeuttaviin puutarhatuotteisiin kuuluu kiinankaali, kyssäkaali, lanttu, mukulaselleri, nauris, omena, palsternakka, porkkana, punajuuri, punakaali, purjo, ruusukaali, savoijinkaali, sipuli ja valkokaali.

Hakulomake 228 täyttöohjeineen ja liitelomakkeineen löytyy Mavin kotisivuilta kohdasta Tuet ja palvelut / Puutarhatuotteiden varastointituki. Hakulomake toimitetaan huomiseen mennessä joko Varsinais-Suomen tai Pohjanmaan ELY-keskukseen ja Ahvenanmaalla valtionvirastoon.

Puutarhatuotteiden varastointitukea voi hakea yli 18-vuotias viljelijä, jolla on puutarhakasvien viljelyalaa vähintään yksi hehtaari.

Maksu maalis–huhtikuussa 2018

Tuen vaatimuksena on, että varastointiin käytettävä varasto on hakijan hallinnassa ja täyttää sille erikseen asetetut vaatimukset, tuotteista pidetään varastokirjanpitoa 1.10. alkaen ja varastoidut tuotteet ovat hakijan itsensä tuottamia.

Varastointitukea maksetaan kaikilla tukialueilla. Puutarhatuotteiden varastointituki maksetaan tukeen oikeuttavien puutarhatuotteiden varastomäärän ja varastotyypin perusteella. Lisätietoa löytyy Mavin kotisivuilta.

Puutarhatuotteiden varastointituki maksetaan arviolta maalis-huhtikuussa 2018.

 

Lähde: Maaseutuvirasto (Mavi)

Kommentit

Samankaltaista sisältöä