Raision sopimuskausi 2019 tarjoaa mahdollisuuksia

Raision sopimuskausi 2019 on käynnistynyt. Teemme viljelysopimuksia myllyviljojen lisäksi sekä mallasohrasta, rehuviljoista että härkäpavusta.

Raision sopimuskausi 2019 on käynnistynyt. Teemme viljelysopimuksia myllyviljojen lisäksi sekä mallasohrasta, rehuviljoista että härkäpavusta. Sopimusvaihtoehtoja on räätälöity myllyviljakohtaisesti, joten jokaiselle sopimuksen tekijälle ja viljelykasville varmasti löytyy sopiva vaihtoehto. Vehnä Plus -sopimuksen rinnalle on tullut uutuutena Kaura Plus -sopimus, joka palkitsee hyvästä suurimolaadusta.

Markkinahintaisen sopimuksen voi tehdä sähköisesti Viljalaarin tai Viljatorin kautta.

Uudella sopimuskaudella teemme sopimuksia sekä myllyviljoista että rehuviljoista

Teemme viljelysopimuksia myllyvehnästä, rukiista, suurimokaurasta, suurimo-ohrasta, mallasohrasta, härkäpavusta, rehuohrasta ja rehuvehnästä.

Tavoitteena on saada kasvatettua sopimusmääriä kaikkien viljojen osalta. Etenkin suurimokauran, rukiin ja mallasohran sopimusmääriä haluamme kasvattaa.

Luomusopimuksia teemme myllyvehnästä, suurimokaurasta, härkäpavusta, rehuherneestä ja rehuvehnästä. Teemme sopimuksia mielellään myös uusien viljelijöiden kanssa.

Ravintoraision sopimus- ja hankintaehdot löydät raisio.com/viljat-sivuilta.

Lisätietoja saat Raision viljakauppalaisilta.

Julkaisija: Ravintoraisio

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja