Olet täällä

Raisiolaista viestiä kuuluviin Farmitin kautta!

Juhlavuottaan viettävä Raisio liittyi vuodenvaihteessa mukaan Farmit-yhteisöön, tavoitteenaan saada uusia tuttavuuksia ja viljan viljelijöitä yhteistyöhön. Raisio ostaa viljelijöiltä myllyviljaa, mallasohraa sekä rehuviljaa ja tekee myös suoria viljelysopimuksia.

Raisio viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Tasan 80 vuotta sitten, helmikuussa 1939, lounaisen Suomen viljelijät perustivat sen edeltäjän, Oy Vehnä Ab -nimisen mylly-yhtiön.

Vaikka vuodet ja vuosikymmenet ovat tuoneet toimintaan muutoksia ja nimikin on ehtinyt vaihtua, ovat peruslähtökohdat pysyneet yhtiössä ennallaan. Edelleen Raision kulmakivenä on ostaa laadukasta, kotimaista viljaa länsisuomalaisilta viljelijöiltä, jauhaa se Raision ja Nokian myllyissä sekä jalostaa raaka-aine korkeatasoisiksi, viljapohjaisiksi elintarvikkeiksi. Tunnettuja Raision brändejä ovat esimerkiksi Elovena-, Sunnuntai-, Torino- ja Nalle-tuotteet.

Tavoitteena viljelijäyhteistyön tiivistäminen

Raisio ostaa viljaa suoraan viljelijöiltä. Myllyviljojen ohella yhtiö tarvitsee myös mallasohraa ja rehuviljoja. Kaikista tutuista viljelykasveista tehdään myös viljelysopimuksia.

Raisio haluaa jatkossa tiivistää ja laajentaa entisestään yhteistyötä viljelijöiden kanssa, Raision viljapäällikkö Minna Oravuo kertoo.

”Farmitin kautta toivomme saavamme uusia tuttavuuksia ja viljan viljelijöitä yhteistyöhön. Uskomme, että aktiivisesti käytettynä kanavana saamme myös raisiolaista viestiä kuuluviin.”

Tutustu Raision brändisivuihin Farmitissa sekä kotisivuihin.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä