Olet täällä

Suomen suurin kierrätyslannoitteiden toimittaja - Soilfood - mukaan Farmitiin

Soilfood Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka auttaa viljelijöitä kokonaisvaltaisesti maan kasvukuntoon ja lannoitukseen liittyvissä asioissa. Soilfoodin orgaanisilla maanparannus- ja lannoitetuotteilla sekä monipuolisilla ja kattavilla palveluilla viljelijät takaavat peltojensa sadontuottokyvyn myös tulevina vuosina. Asiakkailleen Soilfood tarjoaa paikallista ja tilakohtaisten tarpeiden mukaista palvelua.

Monet soilfoodlaisista ovat itsekin aktiiviviljelijöitä. Soilfoodin toiminta perustuukin vankkaan viljely- ja maaperäosaamiseen, luotettuihin urakoitsijakumppaneihin sekä kunnianhimoiseen asioiden kehittämiseen. Soilfoodin tuotteet on jalostettu erilaisista maatalouskäyttöön soveltuvista sivuvirroista esimerkiksi metsä-, bioenergia- ja elintarviketeollisuudesta.

”Tuomme ravinteet ja maanparannusaineet peltoon oikeassa vaiheessa viljelykiertoa. Rakennamme parempaa kasvukuntoa poistamalla satoa rajoittavia tekijöitä yksitellen ja lohkokohtaisesti. Näin viljelijä saa peltonsa tuottamaan parempia satoja kustannustehokkaasti pienemmällä riskillä. Samalla viljelyn ympäristöhaitat pienenevät", kiteyttää maatalousmyynnin johtaja Sampo Järnefelt Soilfoodin toiminnan. 

Soilfood Oy:n brändisivun löydät osoitteella farmit.net/soilfood

Tervetuloa Soilfood!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä