Olet täällä

Medax Max- korrensääteellä näyttävät tulokset tänäkin vuonna

Medax Max on kaikille viljoille sopiva korrensääde, jossa on ainutlaatuista se, että se toimii myös viileämmissä olosuhteissa. Siksi se on erinomainen tuote Suomessa. Luken Ruukin koeaseman tulokset niin kauralla kuin ohralla olivat vuonna 2019 näyttävät: Medax Max kauralle tuotti parhaan sadonlisän 0,4 kg/ha annoksella. Ohralla parhaat ratkaisut olivat Terpal 0,75l/ha +680 kg/ha lisäsatoa ja Medax Max 0,5 kg/ha + 570 kg/ha lisäsatoa.      

Käyttöajankohta Medax Max’lla on pensomisen lopulta lippulehdelle asti (paitsi kauralla viimeinen käsittely on 4. solmuasteella) 0,3 - 0,5 kg/ha. Syysviljoilla voidaan tehdä jaettu käsittely ja käyttömäärä on isompi.

  • Kevätviljoilla:  0,3-0,5 kg/ha
    • Kaura: viim. 4-solmuasteella
    • K-vehnä: 5-solmuasteelta eteenpäin max 0,3 kg/ha.
  • Syysviljoilla: 0,5-1,0 kg/ha

Huom. Seokset mahdollisia myös  Swipe kanssa. Ei Broadway, Monitor, Attribute Super eikä Mustang Forte.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä