Olet täällä

Korkealaatuiset ja kilpailukykyiset Belor Agron lannoitteet nyt myös Viljelijän Avena Bernerin asiakkaille

Viljelijän Avena Berner starttaa uuteen lannoitekauteen Belor Agron laadukkaalla ja kilpailukykyisellä tuotevalikoimalla. Belor Premium -tuotteiden korkea laatu on saanut kiitosta viljelijöiden keskuudessa ja käyttökokemukset niistä ovat hyvät.

Belorin tuotevalikoima palvelee kotimaista kasvintuotantoa hyvin kattavasti; sopivat tuotteet ja lannoitusratkaisut löytyvät eri käyttötarkoituksiin, niin kasvi- kuin kotieläintilalle. Peltolannoitteiden lisäksi ratkaisuja löytyy myös metsän lannoitukseen. Tuotteita ja lannoitusratkaisuja kehitetään vastuullisesti huomioiden erityisesti ympäristönäkökulmat, mutta samalla pidetään huoli korkeasta laadusta ja hyvästä kilpailukyvystä.

Belor Agro Oy:n tavoitteena on toimintansa alusta saakka ollut myös kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia sekä auttaa viljelijöitä saamaan tuotannostaan hyvän taloudellisen tuloksen. Jaettu lannoitus, jaetun typen ohjelma yhdessä rikkipitoisen typpi-rikki -lannoitteen kanssa ovat erinomaisia esimerkkejä kehitystyöstä lannoitteiden ja lannoitusohjelmien kehityksen kärjessä.

Tutustu Belor Premium -lannoitteisiin.

Berner Oy osti lannoiteyhtiö Belor Agro Oy:n toukokuussa. Belor Agro jatkaa toimintaansa Bernerin itsenäisenä tytäryhtiönä ja Viljelijän Avena Berner toimii Belor Premium -tuotteiden yhtenä myyntikanavana. Belor Agro on vuonna 2007 perustettu yritys, joka kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia suomalaisille viljelijöille. Yhtiö on panostanut vahvasti tuotekehitykseen koko toimintansa ajan ja on muun muassa jaetun lannoituksen edelläkävijä Suomessa. Yhtiöllä on hyvin toimiva tuotanto- ja logistiikkakeskus Kouvolassa.   

Kommentit

Samankaltaista sisältöä