Uusin Leipä leveämmäksi -lehti julkaistu

Tilaa lehti nyt ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa YaraVita MANTRAC PRO -lannoitetta 20 hehtaarille tai suursäkkiveitsen!

Uusin Leipä leveämmäksi 2/2021 -lehti on ilmestynyt! Lehdessä kerrotaan mm. viime kesän nolla- ja ylilannoitusruutuseurannasta eri puolilta Suomea, lisäksi viljelijähaastattelu sika- ja lihakarjatilaa pyörittävästä Sofie Nylundista, hiilineutraalista kotieläintuotannosta, fosforituloksista Yara Kotkaniemen koetilalta ja paljon muuta!

Tutustu lehden sisältöön ja tilaa Leipä leveämmäksi -digilehti

Tilaa uudistunut lehti ja osallistut arvontaan!

Olemme uudistaneet lehden ulkoasun ja rakenteen. Jatkossa Yaran Leipä leveämmäksi -lehti ja ruotsinkielinen Växtpressen ovat yhtä ja samaa lehteä.

Uudistamme myös Leipä leveämmäksi -lehden jakelua. Jos haluat saada lehtemme myös jatkossa, tilaa se kotisivuiltamme. Kirjoita lomakkeelle tietosi ja valitse "Tilaan"-kohdasta ainakin Leipä leveämmäksi -lehti. Kaikkien Yaran nettisivuilla lehden 31.1.2022 mennessä tilanneiden kesken arvomme YaraVita MANTRAC PRO -lannoitetta 20 hehtaarille (arvo n. 300 €) sekä viisi suursäkkiveistä (arvo n. 45 €)! Lehti on ilmainen.

Leipä leveämmäksi -lehden tilaajaksi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja