Olet täällä

Kuminakurssit 2020 alkavat!

Millaiset ovat kuminan tulevaisuudennäkymät? Onko kasvinsuojelupuolella tapahtunut muutoksia? Pitäisikö minun ottaa kumina mukaan tilani viljelykiertoon? Onko viljelysopimuksia saatavilla? Mitä ajatuksia muilla viljelijöillä on kuminan viljelystä?

Älä jää yksin kysymystesi kanssa, vaan ilmoittaudu Caraway Finlandin kuminakurssille! Tarjoamme ruuan sekä paljon kuminatietoa. Kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen, olit sitten kokenut viljelijä tai vasta kuminan viljelystä kiinnostunut. Ota myös kaverisi tai naapurisi mukaan uutta oppimaan!

Suomenkieliset kurssit:

Svenskaspråkiga kurser:

Ilmoittaudu kevään kursseille: www.carawayfinland.fi/kuminakurssit.

Anmälä till kurser: www.carawayfinland.fi/sv/kumminkurser/

tai sähköpostilla: info@carawayfinland.fi

tai tekstiviestillä: puh. 050-4440524

tai soittamalla: puh. 06-2243660

Kommentit

Samankaltaista sisältöä