23.03.23

Peltosiemenen Roadshow:lla esittelyssä kärkilajikkeet ja monipuolinen kasvivalikoima – Myös öljyhamppu

Maatilapakkaamoketju Peltosiemen toteuttaa viiden paikkakunnan Roadshow -kiertueen 24.-31.3. Kiertueella yhteistyökumppaneista mukana mm. Trans Farm Oy, Viljelijän Berner, Boreal Kasvinjalostus Oy, ProAgria, LähiTapiola, paikalliset Agritek -jälleenmyyjät sekä monia muita paikallisia toimijoita. Kiertue rantautuu Peltosiemen-pakkaamoille Pohjanmaalla, Satakunnassa, Etelä-Karjalassa, Keski-Suomessa ja Savossa.

"Kiertueella esittelyssä on Peltosiemenen monipuolinen kasvivalikoima", kertoo Junttilan tilan Teemu Junttila.

Peltosiemeneltä löytyy tälle keväälle viljojen kärkilajikkeet. Roadshow:lla esittelyssä on muun muassa Scotty -kaura, Vanille -mallasohra, monitahoiset uutuusohrat Huima ja Onerva sekä KM:n satokisan voittanut Leijona -myllyvehnä.

Peltosiemen -pakkaamot toimivat ympäri Suomea ja ketjun vahvuutena onkin monipuolisuus. Teemu Junttila toteaa, että Peltosiemenen kautta viljelijän on helppo ostaa myös palko-, nurmi- ja öljykasvien siemenet. Lisäksi tämän kevään uutuutena Peltosiemen-pakkaamoista Junttilan tila toimittaa Trans Farmin sopimuksille Finola-öljyhampun siemenet.

”Koko kylvösiementoimitus lähtee yhdestä osoitteesta kustannustehokkaasti”, Junttila toteaa.

Peltosiemenen edellisestä Roadshow-kiertueesta on vierähtänyt viisi vuotta. Välissä oli muun muassa korona-aika. Teemu Junttila odottaa paljon tulevalta kiertueelta. Junttilan Tilalla Roadshow pysähtyy lauantaina 25.3. klo 10-15. Tapahtuma on kasvanut aiemmasta ja yhteistyökumppaneita on jo niin paljon, että Roadshow täyttää minimessujen mitat.

Myös Trans Farm on mukana kaikilla kiertuepaikkakunnilla.

Peltosiemen roadshow 24.–31.3. Tutustu pakkaamokohtaisiin näytteilleasettajiin ja päivien ohjelmiin alla olevien linkkien kautta.

Roadshow:lla tarjolla myös lämmintä purtavaa ja juotavaa, monenlaista katseltavaa ja tietysti mukavaa jutustelua siemenistä!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja