Olet täällä

Etanoita tarkkailtava syysviljoilla – Ironmax Pro:lla tehoa

Runsaat sateet ovat suosineet myös etanoita. Etanat leviävät nopeasti kasvustoon, joten tilannetta kannattaa nyt tarkkailla: erityisesti syysviljat (sekä syysöljykasvit) kaipaavat tarkkailua. Etanat leviävät nopeasti kasvustoon esimerkiksi suojakaistoilta ja pientareilta.

Ironmax Pro on erittäin tehokas torjuntarae etanoita vastaan pelto- ja erikoiskasviviljelyksille. Rakeet ovat tasalaatuisia ja siten voidaan varmistaa hyvä levitystasaisuus pintalevittemessä. Valmisteen teho perustuu etanoille maittavaan ja etanoita houkuttelevaan formulaattiin. Ironmax Pro on Ruotsissa tehtyjen tutkimusten mukaan niin tehokas, että sitä riittää 6kg annos saman tehon saamiseksi kuin mitä verrokkina käytettyä tuotetta XX tarvittiin 8kg annos. Se on siis hyvinkin kustannustehokas tulokas etanoiden torjuntaan. Lisäksi rakeet ovat hyvin sääkestäviä: rakeet kestävät sadetta ja pysyvät syömäkelpoisina 10-14 vrk kosteassa ja tätä pidempään kuivissa olosuhteissa.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä