Olet täällä

Tulen kanssa vastakkain – tämä yllättää Sankarikoulutuksessa

LähiTapiolan Sankarikoulutukset ovat pyörineet reilun kuukauden ajan ja ensimmäiset palautteet on saatu. Moni on yllättynyt siitä, miltä tuntuu olla tulen kanssa vastakkain.

Todella hyödyllinen kurssi, joka on hyvä ja kannustava myös tulta pelkääville ihmisille”, todetaan yhdessä monista palautteista, joita Sankarikoulutukseen osallistuneet ovat antaneet koulutuksen jälkeen.

Moni kertoo yllättyneensä tulen voimasta käytyään ensin Sankarikoulutuksen eli AS1-koulutuksen teoriaosuuden, jossa näytetään video tulen etenemisestä asunnossa. Lämpötila nousee 800 asteeseen ja asunto täyttyy myrkyllisistä savukaasuista viiden minuutin kuluessa siitä, kun kynttilä kaatuu sohvaan. Tämä kertoo siitä, miten vähän on aikaa toimia ja miten pian alkusammutukseen täytyy päästä käsiksi, kun tuli on päässyt irti.

Lue lisää Sankarikoulutuksen käyneiden kokemuksia ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa Sankarikoulutus.fi >>

Oletko sinä käynyt Sankarikoulutuksen? Mitä mieltä olit? Kirjoita kommenttikenttään kokemuksiasi.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä