Olet täällä

Kotimaista Juhlaa

Tein päätöksen, että tänä Jouluna suosin vain suomalaista alkuperää niin joulupöydässä kuin joululahjoissakin. Haluan panostaa kotimaiseen laatuun ja työhön ja kantaa oman korteni kekoon kannattamalla suomalaista työllisyyttä myös joulupyhinä, jotta meillä olisi jatkossakin mahdollisuus kotimaisiin juhlatarjottaviin ja hyödykkeisiin.

Me suomalaiset olemme valinneet vuoden 2014 työllisyysteon. Marraskuun aikana tehty kyselytutkimus paljastaa, että parhaiten suomalaista työllisyyttä tukenut teko, hieman yllättäenkin, oli tänä vuonna työttömyysturvan 300 euron suojaosa. Vuoden alusta voimaanastuneen työttömyysturvan suojaosan ansiosta työtön voi nyt tienata 300 euroa kuukaudessa, ilman että ansiot vaikuttavat työttömyysetuuden määrään. Uudistus paransi työttömien mahdollisuutta kohentaa omaa talouttaan sekä osallistua työelämään.

Vuoden toiseksi parhaaksi työllisyysteoksi äänestettiin Suomalaisen Työn Liiton teettämä kampanja, joka kehottaa ostamaan suomalaista: www.sinivalkoinenjalanjalki.fi. Tämän kampanjan laaja näkyvyys sai minutkin järjestämään perheelleni täysin suomalaisen Joulun.

Tamincon AIV-tuotteille on myönnetty Avainlippu, mikä tarkoittaa että tuotteemme ovat valmistettu Suomessa ja hyödynnämme suomalaisia raaka-aineita. AIV-teknologia on puhtaasti suomalainen innovaatio ja tehtaamme Oulussa työllistää 150 henkilöä

Myös ensivuosi on meille kotimaisuuden juhlaa. Juhlimme AIV- innovaatiota. On kulunut 70 vuotta, siitä kun Artturi Ilmari Virtanen sai Nobel-palkinnon rehunsäilönnän mullistaneesta keksinnöstään. Juhlistetaan ensi vuonna yhdessä suomalaista AIV-teknologiaa erilaisten aktiviteettien muodossa. Oikein rauhallista Joulua ja sinivalkoista Uutta Vuotta kaikille!

Kommentit