Olet täällä

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 30.12.2016

Viljalajien perushinnat toimitettuna Oy Karl Fazer Ab / Fazer Myllylle Lahteen ja alla mainituille Suomen Viljava Oy:n varastoille. Lopullinen hinta määräytyy viljan laadun perusteella.

Laatuhinnoittelu kiinnitetään sopimushetkellä, eli samalla kun hinta kiinnitetään. Perushintanoteerauksia tarkistetaan tarvittaessa päivittäin markkinatilanteen mukaan. Hintanoteeraukset koskevat alkuperältään suomalaista viljaa, joka täyttää Fazer Myllyn laatuvaatimukset. Kiinteähintaisia viljelysopimuksia tulevista sadoista tarjoamme niin kauan, kunnes tarvittava määrä on tullut täyteen.    

*rukiin perushinta syksyllä 2016 Lahteen koskee vain 23.6.2016 mennessä tehtyjä markkinahintaisia viljelysopimuksia

Varastointikorvaukset sadon 2016 ja 2017 sadolle

** LISÄKSI varastointikorvaus sadon 2016 ruis-ja luomuruissopimusten osalta toimituskuukauden mukaan Lahteen toimitettaville erille (kiinteähintainen sopimus):

*** LISÄKSI varastointikorvaus sadon 2017 ruis-ja luomuruissopimusten osalta toimituskuukauden mukaan Lahteen toimitettaville erille (kiinteähintainen sopimus):

Fazer Myllyn viljan laatuvaatimukset

Päivitetty 16.9.2016

Viljan on oltava alkuperältään suomalaista, tuleentunutta, tervettä ja väriltään ja muulta ulkonäöltään sekä hajultaan normaalia. Viljaan ei ole saanut käyttää glyfosaatti-valmistetta, siinä ei saa olla peittausainetta, tuholaisia tai ulosteita, eikä torajyviä yli 0,05 %, eikä se saa olla tuotettu tilalla, jolla on todettu salmonellaa. Suurimokauran tuotannossa ei ole saanut käyttää klormekvattivalmisteita (mm. CCC). Viljan tulee täyttää elintarvikkeille asetetut kansallisen ja EU:n lainsäädännön vaatimukset.
Muut rikkajyvät: Vieraat viljalajit, vihreät jyvät, surkastuneet jyvät, tuholaisten vioittamat, homeiset jyvät, itäneet jyvät
Roskat: Torajyvät, pilaantuneet jyvät, rikkakasvien siemenet, muut roskat
Rikkoutuneet: Rikkoutuneet jyvät

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä