JA: Maatalousmessuja ilman rajoja

Kaksi suurta pohjoismaista maatalousmessutapahtumaa yhdistävät voimiaan.

Kaksi suurta pohjoismaista maatalousmessutapahtumaa yhdistävät voimiaan. Ruotsalainen Borgebyn peltopäivä ja tanskalainen Agromek aloittelevat yhteistyötä, kertoo Jordbruksaktuellt.

Vuoroin vieraissa

Kahden maatalousmessun yhteistyöprojektin tavoitteena on helpottaa sekä ruotsalaisia että tanskalaisia ammattiviljelijöitä rikkomaan rajoja ja hyödyntämään naapurimaiden messutarjontaa.

Borgebyn Peltopäivän messuvastaava Anders Mårtensson ja Agromek-näyttelyn johtaja Claus Hermansen kertovat yhteistyökuvioista Jordbruksaktuellt -lehdessä.

Borgebyn Peltopäiväille saapuu nyt kesäkuussa messuvieraiksi bussilastillinen tanskalaisia viljelijöitä. Vastaavasti Ruotsista järjestetään marraskuussa matka Tanskaan Agromek-näyttelyyn.

Vain alkua

- Tämä on täydellinen tapa tarjota Borgebyn messuvieraille mahdollisuus lähteä mukaan Agromek-näyttelyyn Herningiin marraskuussa 2018. Vieraat saavat mahdollisuuden osallistua kahteen Scandinavian suurimpaan maatalousnäyttelyyn, kertoo Borgebyn näyttelyvastaava Andreas Mårtensson.

Mårtensson toivottavasti tämän olevan vasta alkua syvemmälle yhteistyölle.

- Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja uskomme sen vain vahvistuvan. On tärkeää näyttää sekä ruotsalaisille että tanskalaisille viljelijöille, että Pohjolassa on kaksi suurta messutapahtumaa, joita ei saa jättää väliin, jos haluaa tietää missä maataloudessa mennään, jatkaa Agromekin johtaja Claus Hermansen.

Tekstin ja kuvan lähde: Jordbruksaktuellt

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja