Osallistu Farmitin kuvakilpailuun ja voita palkintoja!

Näytä, millainen kasvukausi 2018 on sinun kamerasi linssin läpi katsottuna!

Onko viljapeltosi komeassa kasvussa? Entä kukkiiko rypsipeltosi keltaisena merenä? Hämmästyttääkö härkäpavun kasvutahti? Vaivaako taudit tai tuholaiset? Täyttyvätkö sato-odotukset?

Me Farmitilla haluamme tietää, miten kasvukausi 2018 etenee eri puolilla Suomea! Kerro siitä siis meille nappaamalla kuva tilaltasi tänä kasvukautena ja osallistut samalla Farmitin kuvakilpailuun!

Komeat peltokuvat ovat toki mukavaa katseltavaa, mutta mikään kauneuskilpailu tämä ei tällä kertaa ole. Kuvissa saa näkyä täydellisiä ja ei niin täydellisiä kasvustoja, onnistumisia ja epäonnistumisia. Meitä kiinnostaa, millainen kasvukausi 2018 oikeasti on – hyvässä ja pahassa.

Kilpailussa arvotaan kuukausittain kyseisen kuun voittajakuva, jonka ottaja saa palkinnon. Kilpailu käydään aikavälillä 1.6.–30.9. eli neljän kuukauden ajan. Julkaisemiesi kuvien määrälle ei ole ylärajaa. Jaamme kiinnostavimpia kuvia somekanavissamme, joten kannattaa seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Kilpailun ohjeet:

Julkaise kuva Instagramissa tunnuksella #farmit_kasvukausi2018. Kerro kuvatekstissä vähintään, missä kuva on otettu ja mikä kasvi on kyseessä. Voit myös tekstissä pohtia, miksi kasvusto näyttää hyvältä tai huonolta ja mitä viljelytoimenpiteitä olet sille tehnyt. Näin voimme oppia mahdollisista virheistä tai jakaa eteenpäin hyviä käytäntöjä!

Huom. Arvontaan osallistuaksesi Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kuvan lähettämiskuusta seuraavana kuukautena.

Löydät meidät helposti somesta!

Instagramissa: farmitwebsite

Facebookissa: Farmit Website Oy

Twitterissä: FarmitInfo

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja