Olet täällä

Soilfoodilta nyt myös talvikalkit — Tee tilaus ennakkohinnalla tammikuun loppuun mennessä!

"Kalkkivalikoiman laajennuttua pystymme tarjoamaan kalkkeja myös talvilevityksiin ja koko Suomeen”, kertoo kalkkien tuoteryhmäpäällikkö Mika Malin Soilfoodilta.

Soilfoodilta nyt myös kalkit talvikalkituksiinSoilfoodin talvikalkit ovat tehokkaita ja nopeavaikutteisia. Talvilevityksiin soveltuvia kalkkeja ovat erityisesti Soilfood Tehokalkit, Rakennekalkki 20:set sekä luomutuotantoon Soilfood Kalkkituhka. Soilfood Rakennekalkkien rakennevaikutus saavutetaan, kun ne muokataan maahan hyvissä olosuhteissa kesä- ja syyslevityksissä. 

Soilfood toimittaa kalkit kokonaispalveluna; levitettynä peltoon tai toimitettuna pellonreunaan yhdellä hinnalla.

Kalkituksella säädetään maan happamuutta ja vaikutetaan sen rakenteeseen, mikä on maaperän kasvukunnon ja viljelyn kannattavuuden edellytys. Kalkeissa on eroja (katso taulukko) ja siksi Soilfoodin asiantuntijamyyjät auttavat suunnittelemaan kalkitukset lohkokohtaisesti maan parhaaksi ja lompakkoa säästäen.

Soilfoodin talvikalkkien tuotevalikoimataulukko.

Ota yhteyttä ja sovi tilakäynti!

soilfood.fi/yhteystiedot

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä