Olet täällä

Aikainen Medax Max pensottaa

Medax Max toimii aikaisessa vaiheessa pensottaen, koska tehoaine proheksadioni-kalsium on niin nopeavaikutteinen. Medax Max ei välttämättä tarvitse erillistä aikaista ruiskutusta, vaan se voidaan ajaa aikaisessa rikkakasvitorjunnassa. Kun korrensäätö tehdään pensomisen puolen välin jälkeen, niin tarkoituksena on jarruttaa erityisesti pääverson kasvua, jolloin annetaan aikaa myös sivuversojen tähkien kehitykselle, jotka nostavat satotasoa merkittävästi. Medax Maxilla saadaan aikaan huomattavaa pensottavaa vaikutusta.

Vehnälle yksi vaihtoehto on Medax Max + CCC, joka on kustannustehokas kolmen tehoaineen ratkaisu korrensäätöön. Medax Maxista saadaan kaksi tehokkainta tehoainetta: markkinoilla hyvin tuttu trineksapakkietyyli sekä ainoastaan Medax Maxista löytyvä proheksadioni-kalsium, joka ainoana tehoaineena puree myös viileämmillä säillä. Viime kesän kuvien Diskett -vehnälle on annettu pensomisen puolen välin jälkeen Medax Max 0,25 kg/ha + CCC 0,3 l/ha yhdessä Tooler-rikkaruiskutuksen kanssa. Kuten kuvista nähdään, on seos pensottanut vehnää hienosti. Myös pienemmällä Medax Max 0,2 kg/ha + CCC 0,25 l/ha ollaan saatu hyvää jälkeä.

Medax Max 0,25 kg/ha + CCC 0,3 l/ha + ToolerMedax Max 0,25 kg/ha + CCC 0,3 l/ha + ToolerMedax Max 0,25 kg/ha + CCC 0,3 l/ha + ToolerMedax Max 0,25 kg/ha + CCC 0,3 l/ha + Tooler

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä