Kasvinsuojeluaineuutuus Revystar XL

Revystar XL -valmisteen sisältämät tehoaineet, Revysol ja Xemium tarjoavat pitkäkestoista suojaa viljojen merkittävimpiä kasvitauteja vastaan.

Tulevalle kasvukaudelle BASF tarjoaa uuden kasvinsuojeluaineen viljojen kasvitautien torjuntaan: Revystar XL. Revystar XL -valmisteen sisältämät tehoaineet, Revysol ja Xemium, imeytyvät nopeasti ja tarjoavat pitkäkestoista suojaa viljojen merkittävimpiä kasvitauteja vastaan. Revystar XL on väkevä käyttövalmis ratkaisu kaikille viljoille yhdessä kanisterissa.

Revysol- ja Xemium-tehoaineet ovat molemmat vaikutustavoiltaan systeemisiä ja antavat pitkän tautisuojan. SDHI-tyyppinen Xemium on liikkuva tehoaine, joka kulkeutuu myös käsittelyn jälkeenkin kehittyviin uusiin kasvin osiin, joihin ruiskutusneste ei ole osunut. Liikkuvuuden ja imeytymisominaisuuksien ansiosta Revystar XL ei ainoastaan anna vakuuttavaa tautisuojaa, vaan sillä on tautisaastunnan alkuvaiheessa parantavia eli kuratiivisia ominaisuuksia.

Revysol-tehoaine on BASF:n uusin löydös triatsolien alaryhmästä. Se tuo uuden työkalun resistenssin hallintaan. Vanhemman sukupolven triatsolien tehon on havaittu heikentyneen tiettyjen kasvitautien, esimerkiksi harmaalaikun (Zymoseptoria tritici), torjunnassa. Uusi Revysol kemia vähentää tätä kehitystä ja se tehoaa myös resistentteihin kasvitautikantoihin.

Revysol kiinnittyy tehoaineena perinteisiä triatsoleihin verrattuna jopa 100 kertaa tehokkaammin taudinaiheuttajan kohde entsyymiin. Siksi sen tehoon voi luottaa. Optimoitu formulaatti varmistaa nopean imeytymisen kasvisolukkoon kylmissä olosuhteissa, joka varmistaa nopean sateenkeston, vaikka ruiskutusolosuhteet eivät olisi hyvät.

Revystar XL -valmisteen käyttö on joustavaa, sillä se voidaan tehdä korrenkasvun alusta kukinnan loppuun (BBCH 30–69). Valmisteella on myös mahdollista tehdä kaksi käsittelyä kasvukaudessa.

Lisää tietoa Revystar XL -tuotteesta löydät BASF:in nettisivuilta.

Revystar XL -tuotetta myy Wihuri

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja