02.02.22

Patel 300 EC – uusi tautiaine viljoille ja öljykasveille

Patel 300 EC on protiokonatsolia ennenäkemättömän väkevällä pitoisuudella sisältävä uutuus - tehoainetta peräti 300 g/litra!

Protiokonatsoli ennenäkemättömän väkevällä pitoisuudella -tehoainetta peräti 300 g/litra!

Tulevalle kaudelle on tarjolla uusi Patel 300 EC-tuote kasvitautien torjuntaan viljoilla ja öljykasveilla. Patel 300 EC on systeeminen kasvitautien torjunta-aine ennaltaehkäisevällä ja hoitavalla vaikutustavalla. Tehoaine protiokonatsoli kuuluu triatsolien ryhmään ja estää patogeenisten sienitautien solukalvojen kasvua.

Viljoilla tuotetta voi käyttää joustavasti korrenkasvun alusta kukinnan loppumiseen asti esimerkiksi laikkutautien, härmän, ruosteiden ja punahomeen torjuntaan. Öljykasveilla sillä voidaan torjua pahkahometta ja mustalaikkua tehokkaasti kukinnan aikana.

Patel 300 EC:ta voi käyttää yksinään tai tankkiseoksissa esimerkiksi strobiluriini-tuotteiden kanssa. Tankkiseokset ovat yleisesti suositeltavia resistenssihallinnan kannalta.

Patel 300 EC:lla ei ole pohjavesirajoituksia ja se on sateenkestävä tunnin päästä käsittelystä. Käyttömäärä on viljoilla 0,33-0,65 l/ha ja öljykasveilla 0,3-0,6 l/ha.

Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja käyttöohjeisiin Nordisk Alkalin sivuilta tai kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi. Patel 300 EC on saatavilla Lantmännen Agron valikoimista.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja