Olet täällä

Mielessä jo vaot ja siemenet

Föhn-tuulten puhallellessa lämmintä ilmaa Suomeen, alkaa kevättää jo ihan tosissaan. Nyt on viimeiset hetket tehdä viime vuoden verot kuntoon ja keskittää kaikki ajatukset uuteen kasvukauteen. 

Kevät herättelee mieliä muun muassa lannoiteostoille, lajikevalintoihin ja miettimään peltojen kuntoa. Apuja valintoihin löytää Farmitin sarjoista Pellon peruskunto ja Viljelyn suunnittelu. Jos sarjat saivat heräämään kiperiä kysymyksiä, heitä ne Kysy asiantuntijalta –palstalle. Palstalla me farmitlaiset ja yhteistyöyrityksien asiantuntijat olemme teitä varten ja vastailemme askarruttaviin ja päivän polttaviin asioihin. Keskustelua voi viritellä myös jokaisen uutisen yhteydessä.

Vaikka kotipihani maisema aamuisin näyttää vielä melko talviselta, kuten kansikuvasta voit todeta, kevättä on rinnassa aimo annos. Tällaisena Huutokauppakeisari Akinkin termiä käyttäen "etelän tirppinä" oma viljelyni keskittyy perinteiseen laatikkokasvatukseen. Uutena lajina tiensä laatikkooni löytää tänä vuonna maissi. Mielenkiintoni kohdistuu kuitenkin joka vuosi kevättöiden etenemiseen. Kuka tänä vuonna saa ensimmäisenä kylvöt käyntiin ja tehtyä? 

Seuraa Farmitin matkassa kevättöiden etenemistä. Kohta on niiden aika!

Kommentit