Olet täällä

Työnäytös kiinnosti pellonpiennarpäivässä

Työnäytös kiinnosti pellonpiennarpäivässä

Euran Hinnerjoella vietettiin eilen pellonpiennarpäivää. Tilaisuus liittyy Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskuksen ja Sucroksen yhteiseen JUNO-hankkeeseen, jonka tavoitteena on saada sokerijuurikkaan satotasot nousuun.

Kevätsää näytti parhaat puolensa noin 50 paikalle saapuneelle viljelijälle. Päivän aiheena oli muun muassa kevätkyntö ja maanmuokkaus. Paikalla oli noin 15 kone-edustajaa, jotka esittelivät muun muassa auroja, muokkaimia sekä juurikkaan kylvökoneita. 

Eniten kiinnostusta tilaisuudessa herätti työnäytös. Vogel & Noot -auroilla kynnettiin näytösluonteisesti ja Imantsin lapiomuokkaimella ajettiin myös koeluonteisesti. Kyntö sujui erittäin hyvin, vaikka maa olikin vielä turhan kosteaa.

 

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä