Olet täällä

Uusi GrainSense käsikäyttöinen proteiinimittari

GrainSense Oy on kehittänyt ensimmäisenä käsikäyttöisen laitteen viljanjyvien laadun ja muun muassa niiden proteiinimäärän mittaamiseen. Uusi yritys on saanut 1,4 miljoonan euron pääomarahoituksen sekä kehityslainan Tekesiltä.  GrainSense on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n spin-off-yritys, joka pyrkii yli miljardin euron maailmanmarkkinoille pilvipohjaisilla palveluillaan ja optisiin teknologioihin perustuvilla laitteillaan. Tuotteet parantavat maanviljelijöiden mahdollisuuksia valvoa viljan laatua ja hallita sen hinnoittelua.

GrainSense lanseeraa tuotteensa loppuvuonna 2016. Berner Oy toimii yrityksen markkinointi-, myynti- ja kehityskumppanina Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

”Perustajatiimi yhdessä sijoittajien kanssa; Berner Oy sekä yksityinen sijoittajasyndikaatti vahvalla maataloustaustalla, on loistava perusta kansainvälisen menestystarinan luomiseksi”, sanoo VTT Ventures Oy:n toimitusjohtaja Antti Sinisalo.

”Uusi konsepti vahvistaa Bernerin kattavaa tarjoamaa suomalaisille maanviljelijöille. Meille on tärkeintä parantaa asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta, ja uskomme vahvasti, että tämä startup-konsepti tulee täyttämään odotukset”, jatkaa osastonjohtaja Kalle Erkkola Berner Oy.stä.

Lue lisää Talouselämästä, Maaseudun Tulevaisuudesta ja Jordbruks Aktuelltista

Lisätietoa: GrainSenseViljelijänBerner

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä