Olet täällä

FarmiDiilin uusi hankintakierros avautuu 26.6. - jätä tarjouspyyntösi 26.6. - 12.7. välisenä aikana

FarmiDiili -yhteishankintapalvelun uusi hankintakierros viljelijöille ja tarviketoimittajille avataan 26.6. Mukana hankintakierroksella ovat lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet. Voit jättää palveluun tarjouspyynnön haluamistasi tuotteista. Palvelu kokoaa ne yhteen ja pyytää yhteistarjouksen valituilta toimittajilta. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. FarmiDiiliin saapunut tarjous ei sido ilman hyväksyntää! FarmiDiili on maksuton WebWisun käyttäjille. Jätä tarjouspyyntösi 26.6.-12.7. välisenä aikana. Nyt kannattaa hyödyntää lannoitteiden uuden hintakauden avausjakso!

Lannoitetoimittajista mukana ovat uudella hankintakierroksella Agroy, Kaskisten Lannoite, Universal Chemicals ja Viljelijän Berner. Viljelijänä voit jättää tarjouspyyntöjä 12.7.2017 asti. Tämän jälkeen hankintakierros siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Kun koko kierros on käyty läpi, tieto toteutuneista kaupoista tulee heinäkuun loppuun mennessä. Aikataulumuutokset mahdollisia.

Näin helposti otat FarmiDiilin käyttöösi

FarmiDiilin uutena toimintona voit siirtyä WebWisusta nyt suoraan FarmiDiiliin, eikä sinun tarvitse enää uudelleen antaa tunnuksia palveluun kirjauduttaessa. Kertakirjautuminen WebWisuun siis riittää. Halutessasi voit myös kirjautua FarmiDiiliin osoitteesta www.farmidiili.fi. Kirjautumiseen käytetään samaa lisenssinumeroa ja salasanaa kuin WebWisuunkin. Palvelu on maksuton WebWisun käyttäjille.

Uutena toimintona voit myös selata ja valita hakukierroksella mukana olevista tarvikkeista haluamasi lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet suoraan FarmiDiilin tarvikelistoista.

FarmiDiilin käyttö on helppoa!

Tutustu käyttöohjeeseen tästä linkistä

Tutustu FarmiDiilin ohjevideoihin tästä linkistä

FarmiDiili sähköistää tarvikemarkkinat

FarmiDiili on uudenlainen sähköinen palvelu viljelijöille ja lannoitteiden myyjille. FarmiDiili säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tarjouskilpailuun osallistuminen on huomattavasti vaivattomampaa kuin tilojen yhteisostoina tai pienen yhteisön järjestämissä tarjouskilpailuissa. Lisäetuna on palvelun yhteys WebWisu-viljelysuunnitteluohjelmistoon.

FarmiDiili aloitti vuodenvaihteessa lannoitteiden yhteishankinta-alustana. Nyt palvelun kautta voi hankkia myös kasvinsuojeluaineet. Lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet muodostavat joillakin viljelykasveilla jopa puolet viljelyn muuttuvista kustannuksista. Pienikin prosentuaalinen hinnanalennus näissä tuotantopanoksissa vaikuttaa tilan kannattavuuteen.

Siirry FarmiDiili-palveluun WebWisusta tai kirjaudu osoitteessa www.farmidiili.fi ja anna WebWisun lisenssinumero ja salasana.

Ohjelmistotukemme palvelee

Asiantunteva ohjelmistotukemme palvelee sinua puhelimitse ja sähköisesti

Puh. 09 8566 5959
www.mtech.fi/tuki
sähköposti: tuki@mtech.fi

Mtech Digital Solutions Oy

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä