Olet täällä

Uutuus: Hallmark Zeon – Pitkävaikutteinen pyretroidi

Uutuus: Hallmark Zeon – Pitkävaikutteinen pyretroidi

Hallmark Zeon on nopeavaikutteinen ja tehokas pyretroidi tehoaineluokan lambda-syhalotriini –valmiste tuhoeläinten torjuntaan useille eri avomaan ja kasvihuoneen vihanneksille, sekä viljoille ja öljykasveille. Tarkemmat kuvaukset kasvilajeista, torjuttavista tuholaisista, sekä käyttömääristä löytyvät Tukesin sivulta.

Tuote on Syngentan valmistama ja markkinoilla mm. Iso-Britanniassa. Hallmark Zeon on tunnettu luotettavasta tehostaan ja mikrokapseleista, jotka suojaavat tehoainetta hajoamiselta erityisesti auringonpaisteessa. Pidemmän suojan ansiosta Hallmark Zeon säilyttää tehon kasvien lehdillä pidempään. Lisätietoa formulaatiosta ja mikrokapseleista tämän linkin kautta (vain englanniksi).

Valmiste on kosketusvaikutteinen ja vaikutustavasta johtuen käsiteltävät kasvit on ruiskutettava huolellisesti joka puolelta. Aineella on myös pitkäaikainen hyönteisiä karkoittava vaikutus, niiden kasvinosien osalta joihin ruiskutus on kohdistunut. Uuden kasvun myötä muodostuvien kasvinosien suojaamiseksi on tehtävä tarvittaessa uudet käsittelyt käyttöohjeen mukaisesti maksimikäsittelykerrat, varoajat ja käsittelyiden väliajat huomioden.

Kasvinsuojeluaineita tulee käyttää vain todetun tarpeen mukaan. Valmiste on haitallista muillekin eliöille kuin torjuttaville tuhohyönteisille. Ensimmäinen käsittely tulee tehdä tuholaisten tullessa kasvustoon ja käsittelyt toistetaan tuholaispaineen ja viljelykasvin kasvunopeuden vaatimusten mukaan käyttöohjeen rajoituksia noudattaen. Valmistetta ei saa käyttää kukkivien kasvien käsittelyyn lukkunottamatta perunaa ja hernettä.

Käyttökohteet ja käyttömäärät

Lue aina käyttöohjeet ja noudata niitä.

Antti Jaakkola
Syngenta Nordics A/S

Kommentit

Samankaltaista sisältöä