Olet täällä

Feedtech edut - turvallinen, edullinen, maittava rehu, kätevä - ENNAKKOHINTAAN NYT!

Syys-lokakuu on ehdottomasti paras ja taloudellisin aika päättää säilöntäaineiden hankinnasta jo tulevalle vuodelle. Ennakko-ostaja saa erittäin merkittävän hintaedun tekemällä ostopäätöksen varhaisessa vaiheessa. Etu on jopa yli 15 %:a! Maksu tapahtuu vasta kun tuotteet on toimitettu tilalle. Lisäksi tuotteet säilyvät pakkasessa usean vuoden ajan, joten käyttöaikaakin on jopa useita vuosia.

Feedtech™ on DeLavalin ja Ruotsin maatalousyliopiston kehittämä biologinen säilöntäaine, jonka tuloksena syntyi nimenomaan pohjoismaisille nurmisäilörehuille sopiva säilöntäaine. Jos vaakakupissa painaa säilöntäaineen hinta ja turvallisuus käytössä, Feedtech on varma valinta.

MAITTAVA Säilöntäaine nopeuttaa pH:n laskua ja vähentää tappioita, joita muuten syntyisi sekä säilönnän aikana että ruokintapöydällä. Rehunsäilöntäaine antaa tutkitusti paremman jälkilämpenemisen eston kuin ilman säilöntäainetta tehdyllä rehulla on.

Tunnettu tosiasia on että rehunsyöntimäärä vaikuttaa suoraan maitotuotokseen. Mitä maittavampaa rehu on ja mitä enemmän lehmät sitä syövät sitä enemmän ne myös lypsävät. Siksi jaamme mielellään asiakkaiden parhaita kokemuksia Feedtechistä: ”pH putoaa nopeasti ja tehokkaasti, mikä takaa hyvän säilöntätuloksen ja pienet säilöntätappiot. Lisäksi rehun maittavuus on erinomaista - rehu myös tuoksuu hyvälle vrt. happosäilöttyyn”.

Feedtech -säilöntäaineella säilötyllä rehulla energiakorjattu maitotuotos kasvoi keskimäärin 1,7 kg kontrolliryhmään verrattuna (Tutkimus: Nadeau et al., 2015). Feedtech-säilöntäaineen käyttö rehun säilönnässä vähentää arvokkaan lisävalkuaisen tarvetta, mikä puolestaan parantaa tilan taloudellista tulosta.

TURVALLINEN Säilöntäprosessin turvallisuus on erittäin merkittävä tekijä biologista säilöntäainetta käyttäville asiakkaillemme: ”Emme näe mitään syytä palata happoihin. Meillä ei ole varaa menettää yhtään ammattimiestä kesken korjuukauden, jos tapahtuisi esim. happovahinko”.

EDULLINEN Taloudellinen näkökulma on myös tärkeä, sillä säilöntäainekustannus biologisella on reilusti alle puolet happosäilöntään verrattuna.

KÄTEVÄ KÄYTTÄÄ Eikä tässä ole vielä kaikki. Helppo käytettävyys on urakoinnissa tärkeää. Bakteerijauhe on kätevissä 200L:n annospusseissa, joista se on helppo annostella ja se sekoittuu erittäin helposti, eikä aiheuta ajon aikana ylimääräistä tukkeutumien selvittelytyötä.

Kysy lisää:  

Feedtech asiantuntijaltamme Aarre Amnell p. 040 595 4738, huoltoteknikoltasi tai Hankkija –myymälöistä

Lue myös Feedtech -suurasiakkaan Pertti Sepposen mietteet rehunsäilönnästä Karjaviestistä nro 2.2018 s. 16: https://www.delaval.com/globalassets/finland/karjaviestit/karjaviestit-pdf/karjaviesti-2.2018-lr.pdf

Tekijä: 

Kommentit