Olet täällä

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 24.9.2021

Viljalajien perushinnat toimitettuna Fazer Finland Oy, Fazer Myllylle Lahteen ja alla mainituille Suomen Viljava Oy:n varastoille. Lopullinen hinta määräytyy viljan laadun perusteella.

Laatuhinnoittelu kiinnitetään sopimushetkellä, eli samalla kun hinta kiinnitetään. Perushintanoteerauksia tarkistetaan tarvittaessa päivittäin markkinatilanteen mukaan. Hintanoteeraukset koskevat alkuperältään suomalaista viljaa, joka täyttää Fazer Myllyn laatuvaatimukset. Kiinteähintaisia viljelysopimuksia tulevista sadoista tarjoamme niin kauan, kunnes tarvittava määrä on tullut täyteen.

Nettisivuiltamme löydät voimassaolevat perushintanoteeraukset, laatuvaatimukset, laatuhinnoittelun sekä viljan oston yhteystiedot. Voit myös tilata viljelijöiden uutiskirjeen: www.fazermylly.fi

Tekijä: 

Kommentit

Hölmölä

Täytyy taas kylvää elintarvikekauraa ja ruista.

Anonymous

Ei tässä ole mitään järkeä, kun ei ole myytävää, niin hinta on korkea ja sitten, kun olisi hyvälaatuinen runsas sato, niin siitä ei makseta mitään..
Eli siis hyvänäkään satovuonna ei pysty paikkaamaan edellisten vuosien menetyksiä.
Ainoa mahdollisuus olisi myydä ulkomaille, jos kotimaan hintataso lasketaan keinotekoisen alas, että mylly tekisi mahdollisimman ison voiton.

Samankaltaista sisältöä