Olet täällä

Rinta rottingilla vuoteen 2012!

Vuodesta 2012 on tulossa vauhdikas; Presidentti vaihtuu monessa maassa, Eurooppa ui edelleen syvällä talouskurimuksen aallokossa ja seuraava öljykriisi Iranin pakotteiden muodossa on ovella. Haasteiden merillä Farmit pyrkii osaltaan jatkamaan hyväksi havaitulla väylällä. Etsimme koko ajan uusia kehittymiskohteita ja tapoja palvella käyttäjiämme yhä paremmin.


Julkaisimme Farmitin Talouskanavassa vuoden alussa kattavan markkinatietopaketin. Palvelu sisältää viljoista ja öljykasvien hintatiedot 16 kotimaan ja 41 EU:n paikkakunnalta. Kotieläintuotteiden hintatiedot  julkaisemme 25 maasta ja puumarkkinaosiosta löytyvät pysty- ja hankintakauppahinnat. Tiedot päivittyvät viikottain. Ilmaiseksi!


Uusimpana  kehityskohteena julkaisemme tämän uudistetun blogipalstan. Tällä palstalla julkaisemme Farmit-yritysten asiantuntijoiden kirjoittamia blogeja. Tavoitteenamme aluksi on vähintään yksi uusi blogi  viikossa.  Kirjoittajien käsiä ei ole suitsittu, vaan tarinaa tullee laidasta laitaan. Tarkoituksenamme on luoda blogisivusto, jonka lukeminen on sekä miellyttävää että informoivaa, eli leppoisan kerronnan seassa on myös vinkkejä ja tiedonsiemeniä lukijoiden hyödyksi.


Lisäsimme blogikirjoituksiin myös kommentointimahdollisuuden, jotta lukijat voivat laittaa mielipiteensä sekä kysymyksensä Farmit-yhteisölle ja kirjoittajille tiedoksi. Toivomme, että kirjoitukset herättävät kommentointia ja saamme sivustollemme mukavaa lisäpöhinää! Ja jos jollakulla on enemmän tarinoitavaa, kaikki kirjautuneet käyttäjät voivat avata viestiketjun haluamastaan aiheesta Farmitin  keskustelupalstalle...


Erinomaista vuoden jatkoa – ja tervetuloa lukemaan blogejamme!

Kommentit