Olet täällä

Käytä aikasi hyvin – lue uusi MaatalousUutiset

Vastasimme lukijoiden toiveeseen ja julkaisimme Farmit MaatalousUutiset -lehden, joka lähetettiin Käytännön Maamiehen 12/2020 välissä liitteenä. Lehti sisältää runsaasti maatalousyrittäjän työtä tukevia artikkeleita, vinkkejä, palveluja ja tuotteita.

Tuotteitaan ja palvelujaan digilehdessä tarjoavat Agritek, Avant Tecno, Bayer Crop Science, Boreal Kasvinjalostus, Corteva, Farmit, KWS, NHK-Keskus, Nordkalk, Raisio, Soilfood, Sucros, Tilasiemen ja Turun Konekeskus.

Lue MaatalousUutiset digilehtenä – Löydät uusimpien koneiden, tuotantopanosten ja palveluiden esittelyt kätevästi omalla päätelaitteellasi.

Makoisia lukuhetkiä!

Lue Farmit MaatalousUutiset alla olevasta upotuksesta tai tästä linkistä.

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä