Olet täällä

Tulevaisuus on öljykasvien

Viljelijän Avena Bernerin kampanja viestii öljykasvien viljelyn etuja ja uudistettua sopimusviljelyn mallia.

Kotimaisen öljykasviraaka-aineen saatavuus on Viljelijän Avena Bernerille ensisijaisen tärkeää, ja suomalaista öljykasvien viljelyä halutaan edistää. Siksi Viljelijän Avena Berner on käynnistänyt uuden Tulevaisuus on öljykasvien -kampanjan.

Kampanjan avulla viestitään öljykasvien viljelyn monipuolisia hyötyjä, ja esitellään uudistettua sopimusviljelymallia, joka tähtää pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja -toimintaan sopimusviljelijöiden kanssa. Sopimuslisän maksamista on uudistettu, ja uusi malli rohkaisee sopimustuotannossa jatkuvuuteen. Lisäksi sopimusviljelijöille tarjotaan etuja myös tuotantopanoskaupan puolella. Neuvonnan kehittämiseen ja sopimusviljelijöiden kouluttamiseen panostetaan jatkossa entistä enemmän.

Viljelijän Avena Berner järjestää helmi-maalikuussa öljykasvikiertueen, jonka tilaisuuksiin toivotamme sinut tervetulleeksi. Tutustu kampanjasivustoomme osoitteessa www.tulevaisuusonoljykasvien.fi ja ilmoittaudu samalla kampanjatilaisuuksiin!

Tulevaisuus on öljykasvien.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä