Olet täällä

Altian Koskenkorvan tehdas Farmarin vierailukohteena

Altian Koskenkorvan tehdas

Altian Koskenkorvan tehtaalla on opastetut tutustumiskierrokset Farmari -näyttelyn aikaan 16.-17.6.2017. Ensimmäinen opastettu kierros on kello 9 aamulla, jolloin tehdasvierailun jälkeen ehtii mainiosti Seinäjoelle Farmari-näyttelyyn tutustumaan.

Opastetut kierrokset ovat tehtaalla klo 9, 12 ja 15 sekä perjantaina että lauantaina. Ilmoittautumiset tehdasvierailulle osoitteeseen altiaindustrial@altiagroup.com. Ryhmien osalta toivomme yhteydenottoa erikseen vierailuajan sopimiseksi. Voit tutustua myös muihin vierailukohteisiin Farmarin sivuilla.

Altian kanssa viljelysopimuksen tehneille tärkkelysohran viljelijöille postitamme liput Farmariin toukokuun aikana. Tavataan siellä!

 

www.altiaindustrial.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä