Olet täällä

Hyödynnä poikkeuksellisen hyvät kelit glyfosaattiruiskutuksissa

Hyödynnä poikkeuksellisen hyvät kelit glyfosaattiruiskutuksissa

Ne viljelijät, jotka ovat antaneet pellon olla sängellä puintien jälkeen, voivat vielä saada todella hyvän tehon juolavehnää vastaan tämän viikon aikana. Kasvustoissa on kosteutta ja lämpöä luvassa. Roundup Ace on glyfosaattivalmiste, joka sopii nykytilanteeseen parhaiten.

Maa voidaan muokata jo 5 päivää ruiskutuksen jälkeen. Juolavehnän torjuntaan oikea annos on 2,4 l/ha, ja juolavehnän pitää olla mieluummin vähintään noin 10-15 cm korkeata. Valvatin ja ohdakkeen torjuntaan tarvitaan 5 l/ha annos. Kannattaa kiertää vähintään kerran pellon reunat käyttäen suurempaa annosta, koska reuna-alueilla ohdaketta ja valvattia on yleensä enemmän.

Kysy lisää Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.

 

viljelijänberner.fi

viljelijänavenaberner.fi

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä