Olet täällä

TäsmäViljely-Foorumi Salossa 5.3.

Maailmalla huimaa vauhtia etenevä maatalouden ja ruokaketjun digitalisaatio saa oman tapahtuman Salossa. 5.3. järjestettävä TäsmäViljely-foorumi on ensimmäinen täsmäviljelyteknologiaan ja ruokaketjun digitalisaatioon keskittyvä näyttely- ja seminaaritapahtuma Pohjoismaissa.

Tapahtumassa on 25 näytteilleasettajaa ja kahdeksan seminaaripuhujaa ja yleisöksi paikalle ammattitapahtumaan on tulossa sadoittain maatalous- ja ruoka-alan asiantuntijoita, maatilayrittäjiä ja ruokaketjun alojen opiskelijoita.

Täsmäviljelymenetelmät vaativat käyttäjiltään uudenlaista teknologista osaamista, mikä vielä jonkin verran jarruttaa markkinoiden kasvua. Tarve kyseiselle osaamiselle kuitenkin luo uusia työpaikkoja, joka näkyy Suomessakin maatalousalalle teknologisia ja digitaalisia ratkaisuja ja palveluja tarjoavien yritysten kasvavana määränä.

Täsmäviljely-foorumi on tapahtumakokonaisuus, jossa ammattiviljelijät ja tulevaisuuden osaajat pääsevät tutustumaan täsmäviljelyteknologiaan ja ruokaketjun edelläkävijöihin. Elintarvikejalostus ja markkinointi kohtaavat laadukkaan raaka-aineen tuottajat ja menetelmät hallita tuotannon tarkkuutta ja tehokkuutta. Viljelyteknologia kohtaa jalostusprosessien teknologian.

Eli jos sinua kiinnostaa täsmäviljelyteknologia tai viljelyteknologia ylipäätään, niin tervetuloa Astrum-keskukseen Saloon.

Lisätietoa Täsmäviljely-foorumin näytteilleasettajista, seminaaripuhujista ja tapahtumaohjelmasta löytyvät osoitteesta www.täsmäviljelyfoorumi.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä