22.02.22

Jo 100 000 myytyä kääntyvää karjaharjaa maailmanlaajuisesti!

DeLaval lanseerasi ensimmäisen kääntyvän karjaharjan vuonna 2003, ja nyt niitä käyttää jo yli viisi miljoonaa lehmää.

DeLaval lanseerasi ensimmäisen kääntyvän karjaharjan parantamaan lehmien hyvinvointia vuonna 2003. Tähän päivään mennessä olemme myyneet 100 000 kpl yli 80 maassa ja joka päivä yli 5 miljoonaa lehmää harjaa itseään DeLaval kääntyvällä karjaharjalla. Tämän huiman saavutuksen kunniaksi esittelemme päivitetyn karjaharjaversion.

Ainutlaatuisen kaksoiskiertoliikkeen, järeän ja kestävän rakenteen sekä älykkäiden turvatoimintojen ansiosta on helppo ymmärtää, miksi SCB karjaharjoja on jo yli 100 000 kappaletta tiloilla ympäri maailmaa. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että tyytyväiset ja iloiset lehmät tuottavat enemmän maitoa. DeLaval kääntyvät karjaharjat parantavat lehmien luonnollista hoitokäyttäytymistä sekä ne auttavat parantamaan lehmien terveyttä, verenkiertoa, viilennystä ja tutkitusti vähentää kliinisten utaretulehdusten määrää.

18 vuoden jalostuksen jälkeen SCB kääntyvät karjaharjamme heiluvat vapaasti lehmäsi liikkeen mukana saavuttaen enemmän kehon osia kuin mikään muu markkinoilla oleva harja. Kun näet parannuksia lauman käyttäytymisessä, tuottavuudessa ja hyvinvoinnissa, uskomme sinunkin olevan onnellisempi. SCB kääntyvän karjaharjan on todistetusti havaittu vähentävän utaretulehduksia sekä poistamaan punkkeja ja muita loisia auttaen vähentämään eläinlääkintäkustannuksiasi.

  • Parantaa tuottavuutta

  • Pitää lehmät rauhallisena ja puhtaana

  • Ainutlaatuinen kaksoiskiertoliike

  • Automaattiset turvatoiminnot

  • Yli 100 000 maailmanlaajuisesti myytyä karjaharjaa todistaa suoristuskyvystä

Lue lisää ja ota yhteyttä DeLaval laitemyyjään

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja