29.12.05

Uittokalusto Oy ja Suomen Metsätilanomistajien liitto ry. allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Uittokalusto Oy ja Suomen Metsätilanomistajien Liitto r.y. ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka allekirjoitettiin Savonlinnassa 28.12.2005. Sopimuksen mukaisesti Liitto tarjoaa Uittokalustolle mahdollisuuden markkinoida tuotteitaan ja tarvikkeitaan Metsätilanomistajien Liiton alueellisten jäsenyhdistysten jäsenkunnalle. Sopimus kattaa myös muun osapuolten kesken sovittavan yhteistyön, kuten esim. osallistumisen alueellisten yhdistysten järjestämiin tapahtumiin.

Uittokalusto Oy ja Suomen Metsätilanomistajien Liitto r.y. ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka allekirjoitettiin Savonlinnassa 28.12.2005. Sopimuksen mukaisesti Liitto tarjoaa Uittokalustolle mahdollisuuden markkinoida tuotteitaan ja tarvikkeitaan Metsätilanomistajien Liiton alueellisten jäsenyhdistysten jäsenkunnalle. Sopimus kattaa myös muun osapuolten kesken sovittavan yhteistyön, kuten esim. osallistumisen alueellisten yhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Nyt allekirjoitettu sopimus kattaa vuoden 2006 ja sen jatkamisesta sovitaan osapuolten kesken erikseen.

Suomen Metsätilanomistajien Liitto r.y.:n kuuluu 15 alueellista metsätilanomistajayhdistystä, jotka kattavat koko maan. Näiden jäseninä on n. 5.000 metsätilanomistajaa, joiden yhteinen metsäpinta-ala on yli 200.000 ha. Metsätilanomistajien tavoitteena on metsien hyvä hoitotaso ja täysimääräinen hyödyntäminen. Suuri osa jäsenistä tekee myös omatoimisesti metsänhoito- ja puunkorjuutöitä metsissään. Liitto ja alueyhdistykset pyrkivät jakamaan jäsenilleen tietoa kaikista suunnitelmalliseen metsien hoitoon ja hyödyntämiseen liittyvistä asioista heidän asuinpaikkakunnillaan. Tätä tietoa jäsenet voivat käyttää hoitaessaan metsiään, jotka sijaitsevat eri paikkakunnilla, monesti hyvinkin kaukana jäsenen asuinpaikasta.

Uittokalusto Oy on maamme suurimpien metsäteollisuusyhtiöiden omistama tarviketukkukauppa, jolla on alan laajin ja monipuolisin tuotevalikoima. Yhtiö myy metsätaloudessa, puun tuotannossa ja korjuussa sekä tehtailla käytettäviä tarvikkeita. Tärkeimpiä artikkeleita ovat metsänviljelytarvikkeet (mm. Lännen Plant Systems´in pottiputket ja muut viljelytarvikkeet), mittausvälineet (mm. Suunto, Haglöf), merkkausvälineet (kuitunauhat, sprayt, liidut, sinkilät) sekä turva- ja suojavälineet (mm. Forest Shield - metsuriasut). Yhtiön toimipaikka on Savonlinnassa, jossa on myös yhteinen vähittäismyymälä ulkoilu- ja retkeilyasuja valmistavan Boreus Oy:n kanssa. Uittokaluston tuotteita voi myös tilata verkkokaupan välityksellä osoitteesta: www.uittokalusto.fi.

Lisätietoja:
- Puheenjohtaja Rauno Numminen, Suomen Metsätilanomistajien Liitto r.y. 040 8235880
- Toimitusjohtaja Harri H Lallukka, Uittokalusto Oy, 0400 502 862
- Myyntipäällikkö Seppo Kairikko, Uittokalusto Oy, 040 579 4954

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja