14.03.24

Vaivatonta ja ekologista hakelämmitystä Hargassnerilla

Hargassner-hakelämmitysjärjestelmä on vaivaton, helppo ja kustannustehokas lämmitysratkaisu. Käyttäjältä ei vaadita aiempaa kokemusta ja ammattitaitoa hakelämmityksestä.

”Hargassner on erinomainen vaihtoehto maa- ja metsätilojen rakennusten lämmitykseen”, Tomi Ylipaasto Hargassner Finlandista kertoo.

”Lämmitysjärjestelmä suunnitellaan aina tilakohtaisesti ja siihen voidaan liittää omakotitalojen ja tuotantorakennusten lisäksi myös esimerkiksi viljankuivuri.”

Yksittäisen Hargassner-kattilan teho on 20-330 kW. Rinnakkainkytkennällä tehoa järjestelmään saadaan jopa yli 2,6 MW. Magno teollisuus -sarjan yksittäisen kattilan koko vaihtelee 200-2500 kW välillä.

Hargassner-kattila syttyy ja sammuu automaattisesti. Kattila lataa varaajan. Järjestelmä toimii erinomaisesti myös kesällä. Kattilassa palaa tuli vain silloin, kun lämpöä tarvitaan varaajan lämmittämiseen.

Hargassnerin automatiikka ohjaa koko lämmitysjärjestelmää. Lambda-anturin ja palotasoanturin arvon perusteella järjestelmä syöttää automaattisesti sopivan määrän haketta sekä ensiö- ja toisioilmaa. Oli hake sitten kuivaa tai kosteampaa, saavutetaan paras mahdollinen hyötysuhde automaattisesti. Hargassner-kattilassa on valmis integroitu varaajan latauspiiri. Lisävarusteena voidaan ohjata myös lämmityspiireihin menevän veden lämpötila.

Hargassner-hakelämmitysjärjestelmät ovat muokattavissa eri olosuhteisiin. Niin kattila kuin hakkeen varastointi ja siirto on toteutettavissa tilaan kuin tilaan. Hargassner on hinnaltaan kilpailukykyinen lämmitysratkaisu. Mekaaninen asennus sisältyy kauppahintaan. Tällöin asiakkaalle jää mahdollisimman vähän yllätyksellisiä lisäkuluja.

Kosketusnäytön ja kännykkään saatavan sovelluksen ansiosta Hargassner-järjestelmää on helppo ohjata ja seurata. Mahdollisesta vikatilanteesta menee viesti käyttäjän kännykkäsovellukseen. Hargassnerin tekninen tuki ja huoltopalvelut ovat käyttäjän tukena.

”Hakelämmitys on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto lämmitysmuodoksi”, Ylipaasto toteaa. ”Jos maatalousyrittäjällä on itsellään metsää, hakkeen raaka-ainetta saadaan metsänhoitotöiden kylkiäisenä. Hargassnerilla hakelämmitys on helppoa. Vanhat myytit hakelämmityksen vaikeudesta saa unohtaa. Käyttäjän vastuulle jää hakevaraston täyttö, tuhkien tyhjäys ja vuosihuollosta huolehtiminen.”

Lue lisää: hargassner.fi


Ota yhteyttä:

Heikki Santahuhta

p. 050 25 47

heikki.santahuhta(a)hargassner.fi


Tomi Ylipaasto

p. 050 3799 995

tomi.ylipaasto(a)hargassner.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja