Olet täällä

Metsä Group palkkaa yli 1 000 kesätyöntekijää

Metsä Group tarjoaa tulevalla kesäkaudella 2013 reilut 1 000 kesätyöpaikkaa eri alojen opiskelijoille. Kesätöitä on tarjolla monipuolisesti erilaisissa tehtävissä konsernin liiketoiminta-alueiden tuotantolaitoksilla sekä erityyppisissä asiantuntijarooleissa. Kesätyöpaikoista noin 700 on Suomessa. Lisäksi konserni tarjoaa paikan lähes 200 lyhytaikaisemmalle työharjoittelijalle.


- Metsä Group edustaa uusiutuvaa suomalaisen metsäteollisuuden huippuosaamista parhaimmillaan. Toimintamme kattaa puun koko arvoketjun metsästä korkealaatuisiin lopputuotteisiin saakka, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Anneli Karhula kuvailee.


- Kesätyöntekijämme työskentelevät vakituisen henkilöstön sijaisina lomakaudella. Kesätyön kautta pääsee tutustumaan oman opiskelualansa työtehtäviin käytännössä ja kokemaan, millaisissa tehtävissä voisi itse tulevaisuudessa työskennellä. Kesätyöjakso on myös mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan, johtaja Reetta Lyytikäinen-Isonen Metsä Groupin henkilöstöhallinnosta sanoo.


- Tarjoamme kesätyöntekijöille – kuten muullekin henkilöstöllemme – mahdollisuuksia työssä oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Vastavuoroisesti odotamme heiltä sitoutumista yhteisiin arvoihin, tavoitteisiin ja toimintaperiaatteisiin, Lyytikäinen-Isonen painottaa.


Lue lisää Metsä Groupin kotisivuilta.


 

Samankaltaista sisältöä