Olet täällä

Värikkäät hyvispaalit valtaavat pellot

Lue lisää kampanjasta http://www.raisioagro.com/hyvispaalit-kisa

Bongaa pelloilta värikkäitä paaleja ja osallistu hyvispaali-kampanjaan! Kuvakisa jatkuu elokuun loppuun saakka, kisan voittajalle luvassa kuvauskopteri!

Raisioagron Hyvispaalit-kampanja on tuottanut jo yli 20 000 euroa eturauhas- ja rintasyöpätoiminnan tukemiseen. Summa nousee vielä toisen ja kolmannen sadonkorjuun myötä.

Panostaminen laadukkaisiin käärintämateriaaleihin takaa parhaan säilörehusadon. Säästö väärässä paikassa voi tulla kalliiksi ylimääräisinä työtunteita tai huonolaatuisena rehuna ja rehuhävikkinä. Huomioi siis aina paali- tai metrihinta hintavertailuissa. Halvin rulla ei ole aina halvin käytössä.

Trioplastin muovit valmistetaan parhaista raaka-aineista

Trioplastin valikoima tarjoaa monipuoliset ratkaisut säilörehun pakkaamiseen paaleihin, aumoihin ja siiloihin. Trioplastin tuotteet on testattu niin käytännössä kuin laboratoriossakin ja Trioplast takaa tuotteiden toimivuuden. Mikäli kauden aikana kuitenkin ilmenee ongelmia, saat Trioplastin teknisen tuen paikan päälle.

Triowrap on korkealaatuinen 25 –mikroninen peruskalvo. Siitä on saatavana koot: 500 mm x 1800 m, 750mm x 1500 m sekä UUTUUS 750 mm x 1700 m.

Trioplus on Trioplastin tuotekehityksen huippua

Ohuudestaan huolimatta Trioplus on erittäin toimintavarma ja sitkeä. Se myös säästää aikaa ja rahaa: 21 –mikronisen kalvon pituus on peräti 1900 m. Saatavana valkoisena, vihreänä, sekä hyväntekeväisyysväreissä pinkkinä ja sinisenä.

Jokaisesta myydystä sinisestä Trioplus-käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle ja pinkistä Rintasyöpäyhdistykselle. Maataloustuottaja, Raisioagro ja Trioplast jokainen euron osaltaan.

Tamalta laadukkaimmat verkot

Tama on maailman markkinajohtaja maatalouden käärintäverkoissa. Taman Edge to Edge -verkko on saanut paljon kehuja käytössä. Sen vetolujuus on omaa luokkaansa ja verkko levittyy hyvin paalin päästä päähän.

Edge to edge –verkot sopivat kaikkiin koneisiin; rullan leveys vain 123cm ja paksuus alle 30 cm, mutta verkko levittyy aina paalin reunasta reunaan. Kuten Trioplast, myös Tama tarjoaa teknistä tukea tarvittaessa.

Myös Tama mukana hyväntekeväisyydessä

Elastisuuden johdosta Taman verkosta saadaan keskimäärin enemmän paaleja, kuin muista verkoista. Saatavilla 3600 m, 4500 m, 2800 m sekä edullinen Ecobull 3000 m pituinen verkko. Pitkä 4500 m on saatavana myös pinkkinä hyväntekeväisyysvärinä! Pinkistä Taman verkosta lahjoitetaan yhteensä yhdeksän euroa Rintasyöpäyhdistykselle.

Ainutlaatuinen SiloSolve säilöntään

SiloSolve on biologinen säilöntäaine, jonka tutkitut ja patentoidut maitohappobakteerit parantavat rehun käymislaatua ja rehun aerobista kestävyyttä. Kustannustehokas ja varma SiloSolve estää tehokkaasti jälkilämpenemistä ja rehu voidaan syöttää nopeastikin rehunteon jälkeen.

Osallistu kisaan ja voita drone!

Tänä kesänä on aika bongata hyvispaaleja! Bongaa siis pinkkejä ja sinisiä paaleja, ota kuva paaleista ja jaa se Instagramissa tai Twitterissä tunnisteilla #hyvispaalit ja @raisioagro_oy, ja voit voittaa dronen eli kuvauskopterin (arvo noin 500 e)! Tule mukaan hyvää tekevään kisaan! http://www.raisioagro.com/hyvispaalit-kisa

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä