Olet täällä

Maatilan turvallisuuskilpailu käynnistettiin KoneAgriassa - Ilmoittaudu mukaan!

Käytännön Maamies -lehti järjestää yhteistyössä Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen (Mela), LähiTapiolan ja Työterveyslaitoksen (TTL) kanssa nyt toista kertaa Maatilan turvallisuuskilpailun. Kilpailu käynnistettiin KoneAgriassa 6.10.2016 ja päättyy 31.12.2016.

Kilpailuun voi osallistua hyvin erilaisilla ehdotuksilla. Kyseessä voi olla uusi idea, työmenetelmä, suojarakenne, laite tai kone tai olemassa olevan koneen varustaminen entistä turvallisemmaksi. Ehdotusten tavoitteena voi olla mm. vahinkojen tai tapaturmien ennaltaehkäisy, työn rasittavuuden tai erilaisten altistusten (pölyt, kemikaalit, melu ym.) vähentäminen jne.

Miten ilmoitan kilpailuun oman ehdotukseni

Maatilan Turvallisuuskilpailu on siis jo käynnissä. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Turvallisuuskilpailun voitto tuli viime kerralla monipuolisesti varustellulla perävaunulla.Kilpailuun tulee ilmoittautua 6.10.-31.12.2016 välisenä aikana. Ilmoittautuminen suositellaan tehtäväksi täältä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella, mutta sen voi tehdä myös muulla hyväksyttävällä tavalla.

 

Tervetuloa osallistumaan kilpailuun!

Lue lisää kilpailusta täältä.

 

 

 

 

 

 

Kilpailun järjestävät:

Kommentit

Samankaltaista sisältöä