Viljan ennakkonäyte kertoo erän laadun

Huolellisesti otettu ennakkonäyte edustaa mahdollisimman hyvin koko kyseessä olevaa viljaerää, antaa hyvän kuvan koko erän laadusta ja varmistaa sujuvan kaupanteon.

Näytteenotto on tärkein vaihe viljan laatua määritettäessä. Huolellisesti otettu ennakkonäyte edustaa mahdollisimman hyvin koko kyseessä olevaa viljaerää, antaa hyvän kuvan koko erän laadusta ja varmistaa sujuvan kaupanteon. Tieto laadusta on sekä myyjän että ostajan etu.

Tarjoamme maksutta yhden viljanäytteen analysoinnin jokaista meille myytävää 40 tonnin erää kohden. Tarkemmat tiedot viljaerän laadusta auttavat meitä löytämään parhaiten soveltuvimman toimitusosoitteen viljallesi. Tee analyysitilaus ja toimita viljanäyte sopimuslaboratorioomme tai toimipisteisiimme. Analyysien tulokset ovat aina nähtävissä Avenakaupassa omilla sivuillasi.

Kun toimitat näytteet sopimuslaboratorioon, tee ensin analyysitilaus Avenakaupassa tai ota meihin yhteyttä. Kirjoita näytepussiin saamasi tilausnumero. Postita näyte sopimuslaboratorioomme:
NSL LAB, Västankvarnintie 446, 10230 Inkoo as.

Lisääthän vastaanottajatietoihin puhelinnumeron 044 782 7228, niin pakettisi toimitetaan nopeammin perille.

Ota yhteyttä Viljelijän Avena Bernerin viljanostajaan ja sovi toimituksesta!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja